We Own This City – noul serial polițist HBO al lui David Simon

Cel mai celebru duo care se afla si in spatele succesului The Wire revine in forta cu serialul We Own This City. Este un serial despre un scandal politist, cu un casting extrem de simpatic.

Considerat de foarte multi drept unul din cele mai bune seriale difuzate pana acum, The Wire a lui David Simon a bulversat mica lume a serialelor. Este cel care ne scufunda in lumea sumbra si realista de pe strazile din Baltimore, un oras campion in ceea ce priveste criminalitatea in Statele Unite.

Si la cativa ani dupa ce au lucrat si la serialul The Deuce, David Simon si George Pelecanos se regasesc pentru o noua productie care are loc tot in Baltimore.

Un serial bazat pe We Own This City: A True Story of Crime, Cops, and Corruption scris de catre jurnalistul la Baltimore Sun, Justin Fenton, We Own This City este un mini serial de sase episoade.

Este cel care ne prezinta departamentul special al politiei din Baltimore, suprannumit Gun Task Force si care va urma ascensiunea si apoi caderea acestei echipe corupte pana in maduva oaselor. Unitatea in civil a inceput sa vaneze si sa jefuiasca cetatenii si traficantii de droguri, in timp ce razboiul contra dealerilor devenea incontrolabil in oras.

We Own This City a dezvaluit trei nume care vor avea roluri in echipa acestei forte speciale care se afla in mijlocul unui enorm scandal. John Bernthal (The Punisher, The Walking Dead) va avea aici rolul principal al sergentului Wayne Jenkins.

Josh Charles (The Good Wife) va avea rolul Daniel Hersl,un politist destul de brutal. Iar Jamie Hector, va avea rolul lui Sean M. Suiter. Un casting foarte solid si foarte talentat care ne va tine cu siguranta in fata ecranelor.

Lasă un răspuns