The Serpent, serialul thriller cu Tahar Rahim pe care îl vei adora

Daca iti plac serialele politiste inspirate din povesti adevarate, vei adora cu siguranta acest nou serial Netflix.

Deci daca iti plac serialele documentare True Crime precum Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel, cu siguranta ca vei adora acest serial. Este cel care urmareste una din anchetele cele mai mediatizate din anii ’70.

The Serpent, un serial Netflx eveniment. The Serpent este un serial a carui actiune se deruleaza in anii ’70 si care urmareste crimele sangeroase ale lui Charles Sobhraj, un criminal cu sange rece supranmumit The Serpent. Criminalul care este la ora actuala, inchis in Nepal, a asasinat peste 20 de turisti in mijlocul anilor ’70.

Insotit de frumoasa si naiva sa partenera de origine quebecheza, Marie Leclerc, au o viata fastuoasa in capitala Thailandeza si se dau drept Alain si Monique.

Un fals vanzator de pietre pretioase si un escroc fara pereche specializat in turistii care vin in vacanta, acesta este in realitate, un criminal cu sange rece.

Tanara isi va da seama prea tarziu de greseala facuta. In paralel, un anchetator german foarte pasionat va face o ancheta pentru a-l demasca pe acest criminal in serie. Serialul prezinta mai multe flashback-uri in spatiu si in timp pentru a dezvalui parcursul acestuia. Carismatic si megaloman, face parte din categoria criminalilor care au fascinat publicul. Au fost nevoie de mai bine de 30 de ani de la prima sa crima pana la capturarea sa, fiind nmit The Serpent, alunecand ca un sarpe din mana anchetatorilor.

Serialul are un casting de cinci stele. Cap de asfis este actorul francez Tahar Rahim. Joaca rolul unui manipulator si criminal, un lucru care i s-a parut extrem de captivant. Alaturi de el joaca Jenna Coleman cunoscuta pentur rolul reginei Victoria.

Tahar Rahim este pur si simplu impecabil in pielea criminalului cu sange rece cu un destin extrem de fascinant.

Lasă un răspuns