The Boys sezonul 3: lucruri pe care am vrea să le vedem în următoarele episoade

Serialul The Boys nu inceteaza sa ne surprinda. Pe langa ca si-a castigat un numar mare de adepti in randul abonatilor, cel mai popular serial de pe Amazon Prime Video va reveni in 2021 pentru un sezon cu numar 3. Stim deja ca filmarile pentru sezonul 3 al serialului The Boys urmeaza sa inceapa in februarie 2021. Oricum ar fi, fanii abia asteapta sa descopere continuarea aventurilor lui Hughie, Billy Butcher si membrii Seven. Asteptand sa aflam mai multe lucruri cu privire la intriga sezonului 3, iata cateva lucruri pe care am vrea sa le vedem in urmatoarele episoade ale serialului.

Reintoarcerea lui Stormfront. Cu siguranta va fi una din principalele rasturnari de situatie din sezonul 3 al serialului. Daca ai impresia ca o vei vedea murind pe Stormfront in episodul final al sezoonului 2, te inseli. Actrita Aya Cash a explicat de altfel ca Stormfront nu este moarta din punct de vedere tehnic si ca va trebui sa asteptam sezonul cu numarul 3 pentru a afla ce i se va intampla pe viitor si sub ce forma va reveni. Parerea noastra? Aceasta din urma este extrem de slabita si va cere ajutorul aliatului sau istoric. Liderul Payback Soldier Boy, noul super-erou interpetat de Jensen Ackles.

Lamplighter nu este mort. Inca o revenire. Doar ca acesta chiar ne-a lasat sa credem ca este mort la sfarsitul sezonului 2. Atunci de ce am putea crede ca se va reintoarce in sezonul 3? Poate din cauza recentelor declaratii facute de Eric Kripke pentru TVLive. Acesta din urma a declarat ca regreta ca l-a ucis pe Lamplighter atat de rapid.

O alianta intre Soldier Boy si Homelander. Cu un Homelander obligat sa cedeze santajului lui Queen Maeve, putem paria pe faptul ca acesta din urma este extrem de furios din cauza acestui lucru. Dupa cum am putut vedea in ultimele secunde ale sezonului 2, Homelander nu este genul care se lasa batut cu una cu doua. In plus, este convins inca de la nastere ca nimeni nu il poate opri. Ne putem deci imagina o alianta cu Soldier Boy pentru a-si duce razbunarea la bun safrsit.

Lasă un răspuns