Serialul Bridgerton – un serial de epocă modern și feminist

Cum este noul serial al lui Shonda Rhimes?

Aviz amatorilor de seriale istorice si de costume de epoca. Un nou serial ar trebui sa va cucereasca inmile, asta daca nu a facut-o deja. Este vorba despre Bridgerton. Produs de Shonda Rhimes, adica mama serialului Grey’s Anatomy, Scandal si How To Get Away With Murder, acest serial este adaptat dupa saga literara cu acelasi nume scrisa de Julia Quinn.

Aici urmarim viata de zi cu zi a lui Daphne Bridgerton, care atunci cand debuteaza sezonul nuntilor trebuie si ea sa isi gaseasca un sot, trecand printr-o multime de baluri si de deceptii.

Sa nu mai vorbim despre brosura Lady Whistledown care se amuzeaza atunci cand dezvaluie cele mai scandaloase secrete ale aristocratilor londonezi si care decide sa se ia de Daphne.

Dar Daphne nu este singura prada a lui Lady Whistledown. Ducele de Hastings, un duce foarte sexy care este curtat din toate partile, este si el o tinta. Impreuna decid sa ii faca un fel de farsa, facand lumea sa creada ca sunt impreuna, pentru ca unul dintre ei sa fie linistit si pentru ca celalalt sa fie mai popular in randul barbatilor.

In program- certuri, tradari, amenintari, drame, suspans si un triunghi amoros. In orice caz, serialul ne duce cu ganul la Gossip Girl, blogul fiind inlocuit de o brosura si fustele scurte de rochii cu corset si coafuri de epoca.

Serialul este unul extrem de ambitios, costumele sunt pur si simplu sublime, secventele de bal cele mai reusite si ne dam foarte repede seama ca nu suntem in fata unui serial cu un buget redus. Putem evada deci putin din cotidian si sa intram intr-o epoca diferita. Personajele trec prin diferite etape deci nu avem cum sa ne plictisim. Si cu siguranta ca va avea o continuare.

Lasă un răspuns