Filme si Seriale

Serialele la care te poți uita dacă nu ai abonament Netflix

Inca nu dispui de abonament Netflix din varii motive si vrei, totusi, sa te uiti la cele mai super seriale? Iata in acest caz o selectie de super seriale la care te poti uita chiar daca nu ai inca abonament pe celebra platforma.

Chernobyl. A fost unul din cele mai bune seriale pentru anul 2019, daca inca nu este prea tarziu pentru a-l descoperi. Este cel care prezinta teribila drama a celor din regiunea Prypiat. Catastrofa nucleara de aici a schimbat istoria si consecintele sale umane au fost dramatice.

The Handmaid’s Tale. Un serial foarte bun, de calitate, pe care toata lumea il stie cu siguranta, deja. Dar merita sa il descoperi, daca inca nu ai descoperit universul distopic din Gilead. Chiar daca acest show isi pierde ptin din savoare incepand cu sezonul 3, din cauza lungimii mai ales, mesajele pe care vrea sa le transmita serialul merita.

Succession. Un detaliu de care sa tii cont atunci cand incepi sa te uiti la serial- inca nu esti pregatit. Serialul dezvaluie intreg machiavelismul de care poate sa dea dovada o familie americana ai carei copii se cearta din cauza mostenirii tatalui lor. O fictiune cu cele mai bune dialoguri, cu surprize si intrigi minunate si cu un generic care iti va ramane in minte mult timp de acum incolo.

Fleabag. Vrei sa spui ca nu ai auzit nimic pana acum despre acest serial? Ar fi cazul sau momentul sa remediezi acest lucru. O fictiune cu cel mai bun umor si care ne atrage atentia prin felul in care actrita se adreseaza spectatorilor. Un adevarat regal care se poate devora in doar cateva ore.

Hippocrate. Daca iti plac serialele medicale nu trebuie sub nicio forma sa te privezi de genialul serial Hippocrate. Dupa masuri sanitare exceptionale, cei care lucreaza in spital trebuie sa ramana izolati. Dar sunt doar interni care nu prea sunt experimentati care trebuie sa faca fata multor situatii cu brio.

The Bureau. Da, exista o multime de seriale franceze de cea mai buna calitate, dar trebuie neaparat sa il vezi pe cel mai bun. Diifuzat inca din 2015, serialul iti va prezente o multime de secrete, de intrigi, de lovituri, de suisuri si de coborasuri, care te vor tine cu sufletul la gura si pentru care a primit locul trei pentru cel mai bun serial de fictiune al deceniului. O distinctie acordata de New York Times.