Filme si Seriale

Top 5 seriale pentru binge-watching

Luna martie este o luna sinonima cu primavara, cu reinnoire, cu primele raze de soare, cu flori si boboci de flori… dar si cu noi seriale Netflix. Iata o selectie de seriale pentru binge-watching pentru a intampina asa cum trebuie primavara.

Elite, sezonul 3 din 13 martie. Cea mai disfunctionala gasca de prieteni din Spania revine deja in forta la ceva vreme dupa ce sezonul 2 s-a incheiat. La finalul acestuia Polo revenea la Las Encinas. Iar acum ca toata lumea stie ca el este criminalul, nu suntem suprinsi deloc de faptul ca sezonul 3 va explora cum elevii, mai ales Guzman si Samuel vor face in asa fel incat acesta sa apara in fata unui judecator. Va fi foarte interesant de asemenea, sa vedem cum Cayetana si Polo se vor folosi in continuare unii de altii deoarece aceasta este de acum inainte complice la crima.

Feel Good, sezonul 1, 19 martie. Atentie, un nou serial foarte bun va aparea pe Netflix. Este vorba despre Feel good, unde Mae Martin are rolul lui Mae, o tanara este o vedeta in devenire a stand-up-ului, dar care este in acelasi timp, o toxicomana in convalescenta. Aceasta se intalneste mai apoi cu heterosexuala Georgina, care o seduce. Si chiar daca sentimentele sunt reciproce, ne putem da seama din trailer ca relatia lor nu va fi una linistita sau doar lapte si miere.

Self- Made: Inspired By The Life Of Madam C. J Walker. Martie este luna feminismului si noul mini – serial Netflix promite si el sa ramana in tema. Aici se spune povestea adevarata a lui C. J Walker o femeie de origine afro-americana care a devenit prima femeie milionara, creand un imperiu al coafurii la sfarsitul secolului XIX. Si intre misoginism si rasism, este o adevarata aventura.

Unorthodox, sezonul 1, 26 martie. Este un mare semn de intrebare pentru luna martie, cu foarte putine informatii, in orice caz. Conform celebrei platforme, aici se spune povestea unei tinere rebele care respinge educatia radicalista si care pleaca sa inceapa o noua viata. Dar o ia in acelasi tip pe sumbrele piste ale trecutului misterios ale familiei sale. Serialul este bazat pe best-seller-ul New York Times cu acelasi nume, al lui Deborah Feldman.

Ozark, sezonul 3, 27 martie. Foarte asteptat, sezonul cu numarul 3 din Ozark si al familiei sale inedite apare in sfarsit in martie. Aici se urmareste destimul lui Marty, un consilier financiar din Chicago care spala bani pentru un baron al drogurilor. Povestea incepe cu tradarea partenerului sau care il impinge sa se mute in muntii Ozarks. Cu intreaga sa familie. Aici insa, se afla un alt dealer local cu care va trebui sa se infrunte.