Possessions – 3 motive să te uiți la acest serial

Aparut in 2 noiembrie, acest serial de origine franco-israeliana pune in lumina tara Israel, cu miturile si legendele sale prin intermediul unui serial care imbina de minune suspansul si fantasticul.

O creatie extrem de originala a lui Reda Kateb si a lui Nadia Tereszkiewicz, care va avea sase episoade de 52 de minute.

Iata 3 motive pentru care ar trebui sa te uiti si tu la acest serial.

Pentru a o descoperi pe Nadia Tereszkiewicz. Vazuta si in La Danseuse sau Persona Non Grata sau mai recent in 10%, actrita Nadia Tereszkiewicz are cu serialul Possessions primul sau rol mai fracasant.

Aici are rolul lui Nathalie, o tanara acuzata de crima. Si-a omorat sotul chiar in ziua nuntii. Toate indiciile duc inspre ea, dar tanara isi sustine inocenta, chiar daca este dusa in aceasta spirala infernala a acestei tragedii. Este un personaj extrem de fascinant si teribil de magnetic pe care il joaca cu o candoare si cu un farmec irezistibil.

Pentru scenariul sau enigmatic. In fata dramei prin care trece, Nathalie spectatorii raman masca la fel ca si ea. Nimeni nu este in masura sa inteleaga ce se intampla, intriga fiind una extrem de alambicata.

In acest caz, vin un intreg val de intrebari, de intrigi si de ipoteze pentru a incerca sa se rezolve enigma. Un joc de interpretari si de deductii care se pare mai complicat decat se asteapta.

Pentru cele mai frumoase roluri ale femeilor. Pe langa Nadia, serialul ofera cele mai frumoase roluri de femei. Dominique Valadie, Ariane Ascardie, Judith Chemla. Aloise Sauvage sau Noa Koler, fiecare dintre ele au un personaj cu un trecut dureros si cu un viitor cam in ceata. Cu temerile, incertitudinile si interogatiile sale, fiecare femeie va invata despre trecutul lui Nathalie in mod diferit.

Un comentariu la „Possessions – 3 motive să te uiți la acest serial

Lasă un răspuns