Medicina alternativă e de actualitate

De acum câteva zile, poate o săptămână, o persoană dragă mie a început să aibă nişte probleme de sănătate destul de grave. Mai exact, tatăl meu se confruntă de ceva timp cu o durere groaznică de spate apărută din senin, fără un declanşator exact.

Ca să ajung şi la subiectul acestui articol, tata fiind un om destul de nepăsător bineînteles că nu s-a panicat şi nici gând să meargă pe la spital ci a preferat să pună în aplicare medicina alternativă sau, mai pe româneşte, nişte leacuri băbeşti pe care majoritatea românilor le ştiu şi care de multe ori sunt mult mai utile decât pumnii de medicamente pe care ţi le-ar prescrie un doctor specialist în cazul în care te-ar consulta.

Bineînteles, la problemele grave oricât de nepăsător ai fi, obligat-forţat tot trebuie să-ţi faci simtită prezenţa la spital fiindcă, nu-i aşa, nimeni nu şi-ar dori să îşi agraveze starea de sănătate sau chiar să moară din nepăsare, totul pornind iniţial de la o problemă oarecum minoră.

Aşa, să revenim la subiect.Cum tata nu a vrut nici gând să meargă la spital s-a folosit de câteva leacuri băbeşti (din popor) pentru a-şi remedia problemele care bineînţeles că au dispărut (fără urmă) datorită medicinei alternative.

De-a lungul vieţii mele am participat de multe ori la astfel de vindecări, dacă se pot numi aşa, cu ajutorul unor leacuri nerecomandate de medici şi chiar m-am findecat de unele afecţiuni minore cu ajutorul acestora.

De când m-am convins pe deplin de proprietatea de a vindeca a unor leacuri nu mai ezit niciodată să le folosesc de fiecare dată când mi se iveşte ocazia şi chiar să mă bucur de faptul că persoanele care încă n-au aflat de aşa ceva rămân uimite când le demonstrez cum foarte multe dureri întâlnite des pot să dispară cu puţin mălai, ceapă, sare sau apă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?