Jocurile pe PC sunt o pierdere de timp

CE-mi mai plăceau mie jocurile, pe vremea aceasta, acum cinci ani. Nu mă despărțeam de ele, chiar și dimineața înainte de ore stăteam la o rundă sau două. O vreme jucam acel joc numit ski, unde mă păpa ursul de fiecare dată, apoi am trecut la ceva mai complicat.

Un joc ce m-a ținut vreun an a fost Pacific Warriors, un joc cu avioane, primitiv, ca să spun, unde trebuia să distrug anumite obiective. Erau patru acte, nu am trecut de ultimul niciodată. Și atât am încercat.. Cred că eram prea copilaș pentru asta. Apoi am dat de Blood Rayne, nu cred că am jcuat mai mult de două zile, doar ideea că e cu vampiri și creaturi mă speria, în schimb am jcuat GTA Vice City. Am făcut o parte din misiuni, dar apoi am început să mă joc cum trebuie. Orice prideam distrugeam, cred că am reușit să ucid cu fiecare unealtă posibilă peste 100 de oameni. Hah, ce mi-a plăcut.

Apoi a venit San Andreas, la început nu mi-a plăcut, dar i-am prins gustul în cele din urmă.. și pe acesta l-am și terminat. Mare grozăvie, deja e vechi și acesta, toți au trecut la GTA 4 și 5. O serie care m-a atras a fost Need for Speed, am jucam cam totul până la Carbon, apoi parcă și-au pierdut farmecul. Mașinile nu erau o pasiune a mea, dar am găsit o Toyota de invidiat. Mi-au plăcut și primele Call of Duty, atât de grele mi se păreau pe-atunci, atâtea ore stăteam la o misiune, când terminam aveam ochii roșii.

Astea au fost câteva jocuri, mai vechi, acum.. Care nu îmi mai par atât de atractive cât erau pe vremuri. Dar sunt serii cunoscute, sigur le-a jucat toată lumea și majoritatea îmi vor da dreptate. Bună copilărie, acum sunt tare strict la jocuri, oare o fi de la vârsta?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?