Filme si Seriale

Ce se intampla in The Boys sezonul 2

Nu toti actorii din sezonul 1 al serialului The Boys se vor regasi in sezonul 2. Tocmai am aflat, unul din personajele marcante ale sezonului 1 nu va mai aparea in continuare, in actiunea sangeroasa care ii asteapta pe Hughie, Butcher si compania in aceasta vara pe Prime Video.

Sezonul 2 al serialului The Boys promite si mai multa actiune, mai mult sange, mai multa violenta, o aventura epica cu alte cuvinte. Aceasta actiune s-a putut observa in primul trailer oficial al sezonului 2, echipa lui Butcher se pare ca va avea multa treaba in acest nou sezon din cauza sosirii unor personaje noi care nu face decat sa lea dea si mai mult de furca.

Simon Pegg absent din aceasta continuare. Din pacate, Simon Pegg nu a fost invitat sa participe la aceasta continuare a serialului. Intr-un interviu acordat pentru Collider, cel care interpreta rolul lui Hugh Campbell Sr- tatal lui Hughie in sezonul 1, si-a confirmat vitioarea absenta din noile episoade. La intrebarea din cadrul interviului Vei mai fi prezent in sezonul 2 al serialului The Boys? Comedianul a raspuns cu tristete ca Nu. S-au debarasat de mine. Mi-am incheiat misiunea cu acest serial, destul de repede dar asta e. Mi s-a parut un serial cool si sunt extrem de fericit ca am avut ocazia sa joc alaturi de alti actori foarte buni.

O mica dezamagire deci pentru fani – Simon Pegg este un comedian adorat in universul pop-culture deoarece se afla direct legat de benzile desenate care au inspirat realizarea acestui serial. Dupa cum a marturisit si Darick Robertson – desenatorul, in propriile sale declaratii pentru Digital Spy, vedeta din Shaun of the Dead este cel care a inspirat crearea personajului…Hughie Campbell.

Garth Ennis (autorul benzilor desenate) era de parere ca este importanta capturarea unei anumite inocente si, in acelasi timp, o mare determinare in ceea ce-l priveste pe Hughie. Doua lucruri care par contradictorii si care, de fiecare data cand incercam sa le astern pe hartie imi iesea o versiune mai in varsta. Dupa care l-am vazut pe Simon Pegg in Spaced si am fost de parere ca acesta este cel care ar putea sa captureze perfect acest echilibru.

Da, daca Jack Quaid (interpretul lui Hughie in acest serial) nu seamana chiar atat de tare cu Simon Pegg, datorita acestuia din urma exista. Inca nu se stie exact cand va fi difuzat acest nou sezon al serialului The Boys sau ce personaje noi isi vor face aparitia. Ramane de vazut. Vom reveni cu informatii noi cate de curand.