Filme si Seriale

Drame neașteptate din seriale

Scenaristii au o imaginatie foarte bogata. In lumea serialelor exista foarte multe personaje secrete, frati sau surori, care apar pe neasteptate, atunci cand nimeni nu se asteapta la asta.

Numeroasele sunt serialele care au o intriga similara si care devin si mai palpitante pe masura ce timpul trece. In mod evident, ne gandim la triunghiurile amoroase care au devenit foarte in voga si foarte comune in anumite seriale. Dar, mai nou din ce in ce mai multi scenaristi aleg sa mizeze pe frati sau pe surori ascunsi pe care nimeni nu i-a cunoscut pana in momentul in care isi fac aparitia.

Deci daca vrei sa creezi o adevarata drama, mai ales intr-un serial cu adolescenti, este de ajuns daca aduci pe scena un frate sau o sora, personaje secrete, geloase sau invidioase, dornice de razbunare. Si lucrurile functioneaza uneori atat de bine incat aceste personaje devin esentiale pentru povestea spusa si pentru dezvoltarea personajului principal.

Riverdale, Chic-Charles. In acest serial, primul frate vitreg al lui Betty si Jughead, Chic era un impostor dar a creat destule drame pentru ca toata lumea sa ajunga sa il urasca. Dar in final l-am cunoscut pe adevaratul Charles, un agent FBI care a intrat in legatura cu Betty atunci cand mama lor era la The Farm. din pacate insa, pare la fel de nebun ca si Chic…

Dynasty, Adam. Adam, copilul rapit de catre Blake si Alexis Carrington, a aparut pe la inceputul serialului, dar lumea si-a dat seama repede ca este vorba despre un impostor angajat de catre Alexis pentru a pune mana pe banii lui Carrington. Adevaratul Adam a aparut intre timp si el in scena si este la fel de periculos ca si impostorul.

Once Upon A Time, Zelena. Zelena,aka Wicked Witch, a aparut in sezonzl cu numarul 3 al serialului. Este sora vitrega a Reginei care a fost abandonata pe vremea cand era mica. Gelozia sa indreptata asupra Reginei a consumat-o si a dus la numeroase razboaie magice inainte ca surorile sa repare relatia dintre ele si sa traiasca in sfarsit fericite.

Charmed, Paige. In sezonul 4 al serialului, Phoebe si Piper au descoperit ca mama lor avea o legatura cu un Whitelighter si ca aveau o sora vitrega mai tanara, Paige, cea mai puternica dintre toate.

Arrow, Emiko. Emiko a aparut in sezonul cu numarul 7 al serialului si se pare ca este sora vitrega a lui Oliver, abandonata de catre tatal sau. Obiectivul sau- sa distruga mostenirea lui Oliver si Star City pentru a se razbuna pe el.