Cea mai mare surpriză pe care i-o poți face cuiva de ziua lui

Zilele trecute vorbeam cu un bun prieten care trebuia să meargă la ziua cuiva, o prietenă comună cum s-ar spune, și nu avea habar ce cadou să-i cumpere astfel încât nici să nu cheltuie prea mulți bani dar să facă impresie bună și să fie o mare surpriză pentru sărbătorită.

Pentru a devia puțin de la subiect, așa cum sunt obișnuit să o fac, mă simt nevoit să vă spun că eu nu am mers la ziua ei pentru că nu prea sunt genul meu petrecerile obișnuite cu manele și cocalari la fel cum va fi cea a fetei respective din păcate. V-am spus asta pentru că în primele rânduri ale articolului am specificat faptul că e o prietenă comună. Și dacă e o prietenă comună în mod normal ar fi trebuit să mă invite și pe mine. Mister rezolvat. :))

Revenind la nedumerirea prietenului care nu avea habar ce ar putea să-i dea cadou fetei de ziua ei, în stilul meu caracteristic i-am spus că cea mai mare surpriză pe care i-o poți face cuiva de ziua lui e ori să nu-i aduci nimic, ori să-i faci pe acolo o trăznaie mai mare decât el. :)) De ce e surpriză că nu-i duci nimic?

Pâi la ce se așteaptă toată lumea atunci când e ziua lor? Bineînțeles cadouri! Dacă nu-i vei duce nimic sigur o să fie surprinsă. A doua variantă e puțin mai riscantă dar e bună pentru cei ce se plictisesc grav de tot. :)) Te poți duce acolo și poți să faci ceva încât să strici totul. :)) De exemplu, când aduce tortul pentru a-l tăia în timp ce i se cântă la mulți ani, treci pe lângă și prefă-te că te împiedici căzând peste tort (ai grijă să nu fie vreun cuțit pe acolo). Sigur o să atragi toate privirile. :))

Lasă un răspuns