Când ți se ”ia” de lume

Acele momente când vrem să evadăm din societate, când suntem sătui de tot și nu mai suportăm nimic. Off, cine nu a trecut prin așa ceva. Mă întind în pat și mă gândesc că sunt pe plajă, e dupămasă și soarele apune, briza bate, picioarele mi se udă.. Fără nicio grijă, fără să trebuiască să mă grăbesc undeva, pur și simplu liber.

În weekend, când nu sunt ocupat, las gândirea la o parte și chiar plec undeva. Ba la ceva rude, ba la Felix, sau chiar la pădure. Îmi place natura, îmi place să ascult păsărelele, un râu sau chiar și o cascadă. Mă simt bine în natură, mă simt bine unde nu se vede urma omului.
Sunt mini vacanțe, relativ ieftine, în diverse orașe și chiar în străinătate. M-ar tenta să încerc o dată așa ceva. Transportul, două mese și cazarea incluse. Un week-end în Roma sau Paris ar fi perfect. Timpul fiind scurt, e pentru relaxare mai mult, că de vizitat nu merită în grabă. Doar te obosești și pierzi motivul pentru care ai venit în vacanță, pentru odihnă și rupere de societate.

Oricât de puternică ar fi personalitatea noastră, tot va fi o dată când se vor aduna prea multe, când simțim că ni se înmoaie genunchii și vrem acasă. Așa că niște bani puși deoparte, nu ar face nici un rău.

Săptămâna aceasta voi pleca tot weekend-ul într-o zonă de munte, departe de casă cu niște prieteni. Abia aștept să mă bucur de liniște, de natură și de mâncarea proastă gătită de alții. Partea bună e că nici prețul nu a fost unul mare, ceva sub 30 de euro și stau 2 nopți și 3 zile. Un bagaj micuț, să nu mă obosesc cumva și totul ar trebui să fie bine. Am înțeles că au plănuit și ceva activități, sper că nu prea multe.

Lasă un răspuns