Filme si Seriale

Arrow Sezonul 8 – Câteva lucruri de reținut cu privire la ultimul episod

Marti, 28 ianuarie, CW a difuzat ultimul episod al sezonului 8 din Arrow ocazie cu care numerosi sunt cei care si-au dat cu parerea. Departe de a fi cel mai marcant final si ambitios din istoria serialelor, acest ultim sezon ne-a oferit totusi cateva momente importante. Regasiri, happy ending, Green Lantern…va spunem totul despre acest ultim sezon al serialului Arrow.

Oliver este mort.  Ne-am putea astepta la o rasturnare de situatie insa nu, Oliver este mort de-a binelea. O situatie dezamagitoare? Depinde de punctul de vedere al fiecaruia din voi. La urma urmei, am avut dreptul la funeralii extrem de emotionante care au oferit un omagiu personajului lui Stephen Amell. In plus, dupa cum a dezvaluit si ultima scena din ultimul episod, Oliver este poate plecat din lumea celor vii insa este mereu « prezent » in inimile fanilor.

Un sacrificiu pentru numeroase reintoarceri. In aceasta privinta, nu suntem siguri de faptul ca scenaristii au luat cea mai buna decizie. Dupa ce ne-a socat si ne-a emotionat de-a lungul anilor, ucigand numeroase din personajele noastre preferate, autorii au profitat de sacrificiul facut de Oliver pentru a-i face pe multi sa revina la viata. A fost destul de cool sa-i revedem pe Tommy, Moyra sau Emika dar…cu siguranta a stricat tot impactul sezoanelor precedente. Insa, mama si tatal lui William nu a avut aceasta sansa poate pentru ca personajele lor nu au avut un asa mare impact. De notat este ca si funeraliile lui Oliver au permis reintoarcerea unui numar mare de personaje precum Nyssa al Ghul, Rory sau Thea.

Regasiri amoroase. Vorbind despre Thea, sora lui Oliver a avut in cele din urma dreptul la un happy ending. Da, dupa ce a petrecut mai multi ani departe de Roy, cei doi s-au regasit intr-un final. Ba mai mult, pentru a profita de aceasta noua sansa, Roy a cerut mana lui Thea si aceasta din urma a acceptat. Surpriza sau nu ? Nu chiar.

Un happy ending pentru Olicity. Poate ca Oliver este mort insa acest lucru nu i-a impiedicat pe creatori sa ofere un veritabil happy ending cuplului Oliver/Felicity. Da, dupacum ne puteam astepta inca din sezonul 7, eroina incarnata de catre Emily Bett Rickards a fost dusa sa isi regaseasca sotul. Ocazia perfecta pentru a rememora unele clipe frumoase petrecute impreuna.