Activitățile ce ne displac atât de mult

Știți acele lucruri pe care nu le-am face niciodată, dar suntem obligați? No, de ele nu scăpăm. Nu sunt multe care îmi plac, dar restul îmi displac. De când am pășit pentru prima oară în grădiniță am urât-o, făceam un scandal.. În fiecare dimineață, de la trezire până când mă lăsa mama acolo. Trebuia să stau program prelungit, ne culcau de pe la 12 sau 1, cu chiu și vai, făceau la ture până adormeam.. De multe ori ziceam că vine mama după mine, văzusem la un coleg că i-a mers, mi-a mers și mie. Când mă ducea tata, îi era așa de milă, încât mă lua înapoi acasă.

Ok, nu se prea potrivește cu ideea din primul rând, dar trebuie să precizez că am detestat atât generala, cât și liceul. Cât despre lucrurile pe care suntem obligați, în principal ar fi vorbitul în public, pentru mine. Nu o prea pot face, mi se mai cere, chiar și în fața grupei la facultate. Greu trec zilele alea. Mai rău ca asta ar fi temele.

De multe ori trebuie să mergem la poștă, că no, primim și trimitem uneori colete. Coada aceea superbă parcă mă face să mă gândesc la toate problemele vieții, până termină o persoană. Stau și câte două ore, așa se miscă, de zici că au o problemă cu noi și vor să ne enerveze. Să nu zic de coada la impozite, la doctor, la covrigărie, la.. Peste tot cozi.

Un alt lucru pe care nu ne lasă conștiința să nu-l facem, este să ajutăm un prieten pe care nu îl prea plăcem, nu ne-a ajutat niciodată, dar nu-l putem lăsa așa. Oricum, nimic nu se compară cu munca pe care o prestăm, dacă nu ne place ceea ce facem sau mediul. Atâtea lucruri ar fi, dar e târziu și ar trebui să mă retrag..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?